Spørgsmål og svar

Spørgsmål og svar

Mest stillede spørgsmål og svar

I 2017 faldt jeg tilfældigvis over Sense, hvor jeg ønskede at tabe mig. Det skulle vise sig at blive en helt anden rejse end den slankekur, som jeg den gang regnede med. Jeg lærte, hvad det betyder, at have og skabe en sund livsstil, et normalt forhold til mad og hvor meget min tanker betyder for min sundhed. Jeg har tabt +10 kg. og været vægtstabil længe. Tidligere har jeg været på utallige underlige kure, haft en svingende vægt og et dårligt forhold til mad. Det er slut nu!

Fordi alt for mange voksne og børn kæmper en kamp i forhold til overvægt, og alt hvad der følger med. Markedet for vægttab er præget af mange falske løfter og uholdbare planer. Det vil jeg gøre anderledes og bedre.

Min rådgivning/coaching skal være nuanceret og faglig. Jeg vil gøre forholdet til mad mindre kompliceret og mindre stresset. 

Det gør jeg fordi Sense er et rigtig godt redskab til at få skabt en sund, holdbar livsstil. Og fordi Sense ligger fjernt fra alt hvad der ligner slankekure og hurtige fix.

Sense er bakket op med solid data og evidens samt testet af flere forskere. Sense er en måde at få normal mad, hvor det ikke bliver besværligt. Det er normal kost sammensat ud fra det den enkelte foretrækker. Det er fleksibilitet og tilbage til “alt med måde”. Sense gør det konkret og samtidig fleksibelt, når man skal lære nye madvaner. 

Jeg laver ikke kostplaner i den “traditionelle” forstand. Altså dem hvor man vejer, skal spise bestemte fødevarer osv. Det mener jeg ikke, du lærer noget af. Det er ikke holdbart på den lange bane. 

Til gengæld hjælper jeg dig med, hvordan du sammensætter dit måltid, får de rette mængder og guider dig undervejs. Mit job at at gøre dig selvkørende og sørge for at du efter et forløb kan arbejde videre på egen hånd. 

Vi fastsætter selv vores priser, og vi tilbyder meget forskellige ting. Bl.a. har mange af Sense-konsulenterne forskellige uddannelser og erfaring. Men de har også forskellige udgifter, alt efter hvordan de arbejder. 

Et af mine mål er, at jeg hele tiden kan videreuddanne mig og være up to date – så jeg kan give det bedste til mine klienter. Det koster noget, men det er min prioritet. Desuden er der udgifter til lokaler, regnskab, markedsføring, materialer, forsikringer, aflysninger, fejl osv. Timeprisen for coaching og lignende kan slet ikke regnes som en almindelig lønmodtagers timeløn.

Som en del af min service tilbyder jeg alle (måske) nye klienter, at de kan booke en gratis samtale. Jeg afsætter 30 min., hvor man kan få svar på sine spørgsmål og tjekke om kemien er god – og om det i det hele taget, var det man ledte efter. Det er uforpligtende. 

Det eneste du skal have på plads er bookingen. 

Derefter møder du bare op, og så skal jeg nok guide dig igennem. Første samtale handler om, at du får gennemgået Sense, jeg hører mere om dig og dine mål samt din nuværende livsstil. 

Ja, det har jeg. Jeg deler ikke mine oplysninger med andre.

Jeg noterer undervejs i vores samtaler, så jeg kan huske emner og aftaler samt fremskridt. Disse noter er sikre i et journalsystem i systemet Terapeutbooking.

Fra den første samtale, intro-samtalen, anbefaler jeg at der maks. går 14 dage inden vi igen mødes. Det er for at sikre dig en god opstart, og at vi får samlet op på dine spørgsmål og tvivl. 

Derefter planlægger vi sammen, hvor lang tid der går imellem. Der er forskelligt, alt efter hvor tryg man føler sig på egen hånd. 

Nej, det skal du ikke. Det er et ekstra tilbud. Vejning og tal er noget af det, som vi også vil komme til at tale om. Fordi det er en hårfin balance og tallet ofte kan komme til at styre alt for meget. 

Første gang bliver du tilbudt en fuld kropsanalysevejning og derefter er del almindelig vejning. Med jævne intervaller kan du igen få foretager en kropsanalysevejning afhængig af tid og vægttab.

Afbud skal ske senest 24 timer inden vores aftale. Uden afbud vil du blive opkrævet samtalens fulde pris. 

I tilfælde af sygdom vurderer jeg henvendelsen, da  der kan være tilfælde, hvor det er svært at melde afbud inden for tidsfristen.