For virksomheder

Sundhed i virksomheden

Kom trygt fra start med en grundig introduktion til Sense-principperne og gør det til DIN livsstil. Et kort forløb på 3-4 uger, som gør dig i stand til at leve efter Sense og opnå vægttab.

KOm godt fra start med Sense

Sense start-pakken er for dig, som gerne vil i gang med Sense på en måde, hvor du har støtte til at lære principperne og få en grundig forklaring. Det er for dig der ikke kender til Sense eller dig, der måske har hørt om det. Måske har du prøvet at starte på egen hånd, men har været usikker på, hvordan du gør. Så kan Sense start-pakke være noget for dig. 

Med denne pakke får du hjælp til at forstå, hvordan du bruger håndfulde, hvor de forskellige madvarer hører til, hvor stor en håndfuld skal være og andre spørgmål, som du har. Du får også hjælp til at få tilpasset Sense, så det passer til din hverdag, arbejdstider, spiserytme osv.

Start-pakken giver først og fremmest mulighed for at få professionel sparring og få svar på dine spørgmål. Der er tid til dig og til, at få hjælp til at få gjort Sense til noget, der passer ind i dit liv.

Du får:

 • Grundig gennemgang af Sense
 • Generel kost- og livsstilsvejledning
 • Hjælp til at skille sandheder og myter om kost
 • Hjælp til at tilpasse Sense til dit/jeres liv og hverdag
 • Sense-bogen “Kom godt i gang”
 • Kropsanalyse på Tanitavægt (vægt, fedtprocent, BMI, muskelmasse etc.)
 • Køleskabsophæng og vejebog

Opstart

Den første samtale varer ca. 90 min., og her får du mulighed for, at få svar på de spørgsmål, som du sikkert har. Derudover handler det om, at vi taler om, hvad det er for nogle udfordringer, du har. Jeg hører mere om dine mål og ønsker, og vi taler om, hvor du gerne vil se dig selv i fremtiden. 

Min opgave er at hjælpe dig, men for nogle er det et svært første skridt at tage, når de søger hjælp. Det er vigtigt, at du er tryg, og jeg vil gøre alt hvad jeg kan for dette.  Ingen tanker er forkerte eller for “mærkelig” eller til at lufte hos mig. 

Du får en grundig introduktion til Sense og principperne bag og jeg hører også mere om, hvordan dine kostvaner ser ud på nuværende tidspunkt, og du får hjælp til, hvordan du kan lave ændringer. 

Der er også mulighed for at få foretaget vejning eller kropsanalysevejning, men kun hvis du vil. 

Hvis du er i tvivl, om et forløb er noget for dig, så tilbyder jeg altid en gratis for-samtale på ca. 30 min. Det er helt uforpligtende, og en service til dig, så du se, om det er det rette valg inden køb.

Samtaleemner og forløb

Forløbet består af en intro-samtale på ca. 90 min. og derefter 2 samtaler af 50 min. 

Du kan booke alle tider online. Når du booker intro-samtalen online skal du være opmærksom på at booke 2×50 min. Du kan også skrive en mail eller ringe til mig, så booker jeg for dig. 

Efter den første samtale anbefaler jeg, at der maks. går 14 dage imellem at vi mødes igen. Hvor lang tid der er til næste samtale, finder vi ud af sammen. Det afhænger af, hvor tryg du føler dig i at bruge Sense. 

Du er med til at forme forløbet. alt efter hvilke udfordringer du står over for. Min opgave som Sense-konsulent er at få dig godt fra start, og hjælpe dig at gøre Sense til dit eget. Så du kan få en sund og fleksibel livsstil med plads til lidt af det hele. 

 

Emner som vi vil kommer til at tale om:

 • Sense-principperne og opbygningen
 • Hvordan man vurderer en håndfuld
 • Hvor fødevarer hører til
 • Hvordan du gør Sense til dit eget
 • Hvor ofte man skal/kan spise med Sense
 • Hvordan man håndterer nydelses-elementer
 • Hvordan får lavet en sund livsstil frem for at gå på kur.
Andre ting vi kan tale om, og som typisk fylder hos andre klienter:
 
 • kalorier og kalorieunderskud
 • forventet vægttab og realistiske forventning
 • modstand, barrierer og mistet motivation
 • motion og bevægelse
 

Valg af forløb og booking

Du kan booke dine tider online eller du kan booke via mig. f.eks. i forbindelse med en samtale. Du kan også ringe til mig eller sende mig en mail. 

Den første samtale varer 90 min., og derfor skal du lave en dobbeltbooking, hvis du selv booker online. Hvis du har købt klippekort,  har du fået et ekstra klip, sådan så du kan booke 2×50 min. til den første samtale. 

Efterfølgende vil hver samtale vare 50 min.

Hvis du efter forløbet stadig synes du mangler støtte, kan du altid tilkøbe enkelte samtaler. Du får rabat når du allerede har Sense opstarts-bogen, og hvis du køber mere end 2 samtaler. 

Det er et forløb (ikke)

Tryghed, frihed og opbakning

Når du vælger et forløb hos mig, vil jeg gøre alt hvad jeg kan for at hjælpe dig. Det indebærer, at du er tryg, men at jeg også hjælper dig til at se anderledes på tingene.

.Du skal have lyst til at arbejde med dine tanker, vaner og overbevisninger. For disse er så tæt koblet til vores forhold til maden og betyder meget for vægttab og vægtvedligeholdelse. 

Jeg udarbejder ikke kostplaner men guider dig, så du selv får en fornemmelse af hvad du kan spise, hvor meget og hvad du bedst kan lide. Du får ikke et quick fix, men hjælp til holdbare forandringer og vægttab.

Jeg vil give dig den opbakning, som der er til gavn for dig. I sidste ende handler det om, at vi får givet dig styringen, overblikket og ansvaret – så du får skabt en livsstil der er holdbar og et sundt vægttab. 

 

Om vægten og tallene

I forløbet forsøger jeg at balancere fokus på vægten og tal, fordi det selvfølgelig tæller, men ikke skal være altafgørende. 

Sommetider har badevægten givet nogle så forstyrret et forhold til dem selv, at det kan ødelægge alt, hvis det ikke går så hurtigt som ønsket med vægttabet. Nogle tror, de skal stå “skoleret” eller kontrolleres hos mig. De skal du absolut ikke! Hverken med vægten eller maden, men jeg vil hellere end gerne hjælpe dig. 

Jeg er heller ikke en, der “skal give dig et los bagi”. Jeg vil hellere give dig ansvaret tilbage og sørge for, at du efter et forløb, ikke har følelsen af, at din succes afhænger af andre.

Du skal aldrig skamme dig over din vægt, eller hvis vægten går op ad. Ingen løftede pegefingre her fra. Så bliv ikke væk, hvis du er bange for at vægten er gået op. Det er der, det er det vigtigste tidspunkt du kommer tilbage til mig. For her har du brug for hjælp, så du ikke vender tilbage til gamle vaner.