Handelsbetingelser

Handelsbetingelser og afbudsregler hos mind:ding ved Anja Bilberg

BETALINGSTYPER

Jeg modtager VISA / Dankort, Mastercard, American Express (kun ved online booking), og du kan også betale via tilsendt faktura. 

BOOKING

For at bestille tid til behandling, skal du oprette en profil i det online bookingsystem, via telefon eller e-mail. Du kan også bestille en ny tid i forbindelse med samtale.

AFBUD FRA KLIENT

Individuelle-, familie- eller online samtaler (købt som klippekort eller som enkelt samtale): Hvis du aflyser din aftale, skal det ske senest 24 timer før samtalen finder sted. Hvis du udebliver uden at aflyse koster det samtalens fulde pris. Aflysning skal ske via mail på kontakt@mindding.dk eller på telefon 60 47 00 90.

Holdundervisning, kurser, workshops og lignende: selvom du aflyser enkelte gange, flere gange eller hele forløbet, får du ikke pengene refunderet eller nedslag i pris. Der gælder dog samme regler for fortrydelsesret som ved andre køb. Se afsnittet ‘fortrydelsesret’.

 

FORTRYDELSESRET

Du kan fortryde dit køb i op til 14 dage efter købstidspunktet. Dog senest før booket behandlingstid og inden for afbudsfristen. Det gør du ved at meddele mig det skriftligt på kontakt@mindding.dk. I så fald refunderes betalingen til dit betalingskort. 

Du kan ikke fortryde, når du har haft en samtale, er startet på hold, har haft online samtale etc. Dvs. når du er startet på forløbet og har gjort brug af den købte ydelse.

PERSONOPLYSNINGER

Når du opretter dig i bookingsystemet, har jeg brug for følgende oplysninger: navn, adresse, e-mail og telefonnummer.

Dine personlige oplysninger vil på intet tidspunkt blive videregivet til tredjemand, medmindre tredjepart er forsikringsselskab, arbejdsplads eller lignende, som er afhængige af disse for betaling af købet.

For at hjælpe dig bedst muligt, fører jeg journal. Journalen er fortrolig og kan ikke bruges af andre end dig og din behandler. Du kan til enhver tid få en kopi af journalen tilsendt til eget brug eller den, du finder den relevant for (fx forsikringsselskab, arbejdsgiver eller familie). Ved at godkende vores handelsbetingelser giver du samtykke til dette.

AFLYSNING FRA VEJLEDER

Hvis jeg er nødt til at aflyse din samtale, fx pga. sygdom, booker jeg gerne en ny tid til dig, men du er ikke forpligtet til at tage imod dette tilbud. Du modtager aflysningen på e-mail og sms, og med mindre du vælger en ny tid, bliver der naturligvis ikke trukket et klip på dit klippekort.

ANSVARSFRASKRIVELSE

mind:ding har ingen erstatningsansvar og er under ingen omstændigheder erstatningsansvarlig over for din evt. tabte arbejdsfortjeneste, tabte besparelser eller andre indirekte tab eller følgeskader.

REKLAMATION / KLIENTKLAGE

Ved eventuel fejlbehandling skal du straks, og inden rimelig tid efter du er blevet opmærksom på fejlbehandlingen, kontakte mig skriftligt på kontakt@mindding.dk

RATEBETALING

Ratebetaling er bindende. Melder du fra kursus, forløb, onlinekursus, kursusforløb, uddannelse, workshops, arrangement eller andet, skal du betale de resterende ratebetalinger, du endnu ikke har afviklet ved afmelding. Dog gælder samme regler for 14 dages fortrydelsesret som beskrevet under afsnittet ’fortrydelsesret’.

Ved ratebetaling foretaget med betalingskort trækkes raterne automatisk med de på produktsiden angivne intervaller. Du får en kvittering via den mail, du selv har angivet.

Vær opmærksom på, at det er dit eget ansvar at dine betalingsoplysninger er opdaterede. Kan betalingen ikke udføres pga. ukorrekte kortoplysninger gælder samme regler som ved manglende betaling (jf. ovenstående regler vedr. inkasso).

Du ændrer nemt dine kortoplysninger ved at logge ind på Terapeutbooking.

Du får tilsendt kvittering pr. e-mail ved indgåelse af aftale om løbende medlemskab, ved automatisk trækning, ved fejlet trækning, ved ændring af betalingskort og ved opsigelse af abonnementet.

KLIPPEKORT

Et klippekort er personligt og kan ikke deles med eller overdrages til andre. Det er dit eget ansvar at få brugt dine klip inden udløbsdatoen på kortet. Eventuelt resterende klip refunderes ikke og kan ikke overdrages til andre. 

Klippekortet købes online og knyttes til din personlige bookingprofil eller igennem mig ved fremmøde i forbindelse med en session, via telefon eller mail. Når du selv booker tid, vil systemet automatisk trække et klip fra kortet. 

MANGLENDE BETALING

mind:ding forbeholder sig ret til selvstændigt eller via en samarbejdspartner at inkassere det udestående beløb og et gebyr for rykning og for sen betaling samt at indberette dårlige betalere til RKI i henhold til RKI’s gældende regler. I så fald fastsættes gebyret af mind:ding eller af eksterne samarbejdspartnere.

OPHÆVELSE AF SAMARBEJDE/FORLØB

I tilfælde af at der dukker oplysninger op, som jeg som behandler ikke kan tage ansvar for, kan jeg være nødsaget til at afbryde et forløb. Det kan være eks. være i tilfælde af svære psykiske lidelser, der kræver anden behandling hos fag-professionel eller anden sygdom, der kræver lægetjek inden kostvejledning/coaching. 

HELBREDSTILSTAND OG PERSONSKADE

Alle kost- og livsstilsændringer sker på eget ansvar. Du er selv ansvarlig for din heldbredstilstand og at rådføre dig med din læge, hvis du er i tvivl, har en sygdom, tager medicin eller lignende. Bilberg Consult tager ikke ansvar for personskader som følge af ulykker eller andre besøgendes handlinger eller undladelser.

VÆRDIGENSTANDE

mind:ding bærer ikke noget ansvar for tab som følge af tyveri eller tingskade.

MATERIALE

Materiale som du modtager eller får tilsendt må ikke deles eller videreformidles, med mindre andet er aftalt. Materiale produceret af mig tilhører ophavsretsmæssigt mind:ding

 

KONTAKTOPLYSNINGER

mind:ding

Anja Bilberg Lykke Nielsen

Tobaksgården 3, 1. sal, lokale 3.13, 8700 Horsens

kontakt@mindding.dk

Tlf.: 60 47 00 90

CVR: 39958848