mind:ding

Om mind:ding

Baggrund

mind:ding er skabt ud fra et ønske om at hjælpe andre med vægttab, vaneændringer og mental sundhed. I det hele taget er mit mål at gøre sundheds-snakken og hjælpen nuanceret. For at opnå de bedste resultater, skal der være trivsel på mange områder, hvoraf krop og vægt kun er nogle af dem. Men også i forhold til de tanker, som man har om sig selv og sin omverden. Krop og sind følges på forunderlig vis, og vægttab har meget bedre odds, hvis tanker og vaner også følger med.

Sundhed eksisterer i din krop, dit sind, dine relationer og dine handlinger. Sundhed er at lære, udvikles og acceptere begrænsninger og favne nye muligheder. 

Om navnet

mind:ding kommer fra det engelske ord mind (sind) og det tyske ord ding (ting). Fordi udvikling bl.a. hander om at arbejde med de ting, som foregår i sindet: tanker, overvejelser, drømme, følelser. Samtidig lyder ordet sammensat som det engelske minding, der har mange betydninger i forhold til at tage sig af noget, huske noget, lade sig gå på af noget eller passe på med noget. Et fantastisk ord fuld af betydninger og tolkninger, ligesom de mange sider af at være menneske.

Mission

Min mission med mind:ding er at tilbyde højt kvalificeret coaching, rådgivning, sparring og mentoring i forhold til at andre kan opnå trivsel og sundhed. Både i forhold til vægttab, vægtstabilisering, kost, vaner, tanker, handlinger og relationer. Jeg vil hjælpe til at nuancere, hvad sundhed er, hvordan sundhed opnås samt at lave en tydelig kobling imellem krop og sind, hvor perfektion ikke er nøglen.

Anja Bilberg

Er uddannet cand.pæd.ant. med en baggrund som lærer og har erfaring fra familiebehandling, mentoring, coaching, undervisning og kommunikationarbejde. Har selv opnået et vægttab på +10 kg. med Sense samt arbejdet med sit forhold til mad, og er derfor vægtstabil.