Referencer

Julie Povlsen, Horsens

"Jeg er sådan én, der ikke kan tabe mig". Det har jeg fortalt mig selv i årevis. At jeg er sådan en, der altid vil være lidt for tyk, og det er der ikke noget at gøre ved. Men den tankegang blev ændret radikalt, da jeg mødte Anja. I mit forløb hos hende har hun ikke blot lært mig at spise bedre, men også at være bedre ved mig selv. At tro på, jeg kan nå de mål, jeg sætter mig, og overvinde de mentale barrierer, jeg møder på vejen derhen. Efter et halvt år var de første 12 kilo røget, og jeg er nu godt på vej til min ønskevægt – gennem en realistisk, sund livsstil med masser af plads til nydelse og uden den skam over mad og hang til at trøstespise, som ellers har fulgt mig det meste af mit liv. Hos Anja bliver man mødt med åbenhed, forståelse og varme, uden skyggen af bebrejdelser og løftede pegefingre. Tak for det, Anja – du har været en uvurderlig hjælp."

Kvindelig klient, Sydfyn (online forløb)

"Anja, du har været en kæmpe hjælp m.h.t. at være en øjenåbner for mig m.h.t. alle de tanker og følelser, der ligger bag mine spisemønstre. Tak for din store rummelighed, forståelse og nye tankevinkler på mine spiseproblematikker."

Rikke Kjær, Horsens

"Havde i længere tid overvejet, om det ikke snart var på tide at smide nogle af de overflødige kilo, så jeg kunne få en sundere krop - læste en artikel om Anja i avisen og tænke, at det var da værd at prøve - jeg var ikke ude efter en slankekur, men noget mere permanent og holdbart. Allerede inden det første møde overvejede jeg dog, om det ikke bare var spild af penge, for i bund og grund ved jeg jo godt, hvad det er, jeg ikke skal spise. Men efter den første samtale var jeg bare så motiveret og klar til at gå igang. Når først man lige har styr på principperne i "Sense" er det bare så nemt - kræver kun en anelse planlægning. Og så er det et stort plus, at der ikke er noget, der er forbudt at spise - hvis man skal have plads til nogle af "de gode sager" skal man jo bare udelade noget andet. Det der har betydet meget for mig, er at sammensætningen af det man får, gør at man ikke hele tiden er sulten, og derfor får man heller ikke hele tiden lyst til at snacke. Og så er jeg blevet meget mere bevidst om kun at spise, når jeg er sulten, spise langsomt og virkelige nyde det, når jeg får noget junk."

Marianna Møller, Horsens

"Jeg vil gerne sig dig tak for et fantastisk møde og en skøn periode hos dig. Jeg læste om dig i vores dagblad, blev så inspireret, at det måtte jeg prøve. Jeg vidste jo ikke rigtig hvad jeg gik ind til – men blev positivt overrasket. Jeg kom ikke så meget for at tabe mig, ligeså meget for en kostomlægning til et sundere liv. Det har jeg bestemt fået – du er sådan et dejligt menneske, som har svar på næsten alt. Jeg kan kun give dig mine bedste anbefalinger."

Anda Popoviciu, Horsens

"Jeg har haft fornøjelsen at et forløb hos Anja Bilberg igennem de sidste par måneder med fokus på at udvikle sunde vaner og en generel ny tilgang til ernæring og selvopfattelse. Det jeg elskede mest ved hendes vejledning var, at hun ikke pålagde mig nogle begrænsninger, når det drejede sig om valg af fødevarer. I stedet lærte hun mig, hvordan man styrer mængderne af mad. Dette gjorde virkelig forskellen for mig, da jeg lærte at tilfredsheden ikke kommer fra mængden, men snarere fra mig selv, at jeg er i øjeblikket og nyder en kontrolleret mængde mad. Jeg lærte også, at min hjerne laver mange sammenhænge mellem mad og følelser, og da jeg formåede at bryde dem, ændrede hele min opfattelse af mad sig. Jeg begyndte at se mad til hvad det egentlig er - brændstof til kroppen, der hjælper mig med at opretholde og udforske min krops potentiale. Ikke mindst lærte Anja mig om vigtigheden af ligevægt i livet, hvordan man bruger motion som et sundt og ikke et obligatorisk værktøj, og hvordan man kan jonglere imellem nydelse og kontrol på en måde, der gør det muligt for mig at opretholde en bæredygtig og glad livsstil. Jeg er meget taknemmelig for hendes råd, da de ændringer, hun har hjulpet mig med at implementere, er permanente og vil gavne mig resten af mit liv. Jeg sætter pris på hendes venlige indstilling, hendes energi, begejstring og drive."

Mette Ribergaard, Horsens

"Efter vores søn har kæmpet med overvægt gennem flere år, var vi meget glade for at blive tilbudt et forløb hos Anja. Her er vi blevet introduceret til Sense, der har medført en livsstilsændring, for hele familien. Det har ikke bare betydet et rigtig fint vægttab for vores søn, men også en større bevidsthed om sund kost og portionsstørrelser. Denne bevidsthed vil han tage med sig gennem livet og forhåbentlig er “overvægt” og “slankekure”, ord han aldrig behøver at have i hans ordforråd. Vi har som familie fået mere overskud og større nærhed omkring måltiderne - vi føler ikke vi skal leve med afsavn, men tværtimod at vi får virkelig gode, lækre og mættende måltider. Vi er meget tilfredse med forløbet indtil videre. Så tusind tak Anja :-)"

Maria, Horsens

"Efter jeg er begyndt at spise efter Sense-principperne, har jeg fået madro. En ro hvor jeg ikke hele tiden synes, jeg kan og skal spise. Jeg kan nu sige til mig selv at min krop har fået det, den har brug for i en spisekasse. Jeg har nu vænnet mig til at mærke efter og bevidst vælge min mad."

Familie, Århus

"Anja har været en super støtte til de forskellige vanskeligheder, vi har haft. Hun har hjulpet os til mere overskud i hverdagen f.eks. med at forstå hinanden bedre, og kommunikere bedre sammen. Altid sød, smilende og hjælpsom. God til at hjælpe med én ting ad gangen, så det ikke bliver for meget. Altid klar til at snakke, hvis man har en dårlig dag. Vi kan varmt anbefale Anja!"

Cecilie Masanet, Horsens

"Jeg har været i et forløb hos Anja, og det har været meget lærerigt, spændende og udfordrende. Hun er så imødekommende og forstående over for hvor svært det kan være at skulle tabe sig, ændre livsstil og få nye vaner. Ikke bare en hurtig løsning på et vægttab, men en løsning der er realistisk, og som kan være permanent. Jeg føler mig mere motiveret end nogensinde før, selvom det er svært og jeg har fået nogle gode redskaber jeg tager med mig, og som er en stor hjælp for mig hver dag."